Man ljoti patika,trase bij riktigi gruta un atra tikai dazas vietas veidojaas sastregumi,bet man grutakais skerslis likaas tas slidenais kalns ar tam virveem un elju,tur bija galigs bezspeeks jau!
atsauksmes no parejiem,kas likas grutakais skerslis?
(4 ieraksti) (4 diskutētāji)-
publicēts 1 gads atpakaļ #
-
Tas bija točna visgrūtākais šķērslis...
publicēts 1 gads atpakaļ # -
organizatori labprāt uzzinātu no jums atsauksmes un ierosinājumus par trasi un šķēršļiem
publicēts 1 gads atpakaļ # -
Labdien!
Pirmkārt jau liels paldies par superīgo pasākumu un labajiem laika apstākļiem! :) Es kā visu līdzšinējo skrējienu dalībnieks varu atzīt, ka trase bija vislabākā un arī visgrūtākā no visiem skrējieniem. Cerams neapstāsieties pie sasniegtā un turpināsiet būvēt jaunus un arvien grūtākus šķēršļus, jo ja tāds teftelis kā es varēja noskriet līdz beigām, tad tas nozīmē, ka trase nebija pietiekoši grūta... :)
Papildus atzinību gribu izteikt par gandrīz visiem šķēršļiem, kas bija taisīti vismaz ar divām ejām tādā veidā palielinot caurplūdi un tādu lielu sastrēgumu es dabūju tikai pie traktora riepām, kam bija jālien cauri. To šķērsli varēja droši taisīt īsāku, bet platāku.
Vēl par mīnusiem runājot lielākais murgs jau otro gadu pēc kārtas ir dušas!!! Nu kāpēc jūs nemācaties no savām kļūdām??? Vairāki tūkstoši dalībnieku, bet dušas telpa ir 7x7 metri ar divām (!!!) dušām, pie tam brīdī kad gribēju noskaloties tās tāpat NESTRĀDĀJA! Un spriežot pēc puspliko cilvēku bara pie izlietnēm vēl ilgu laiku pēc mana finiša - visticamāk ka viņas nestrādāja arī vēlāk. Zinot ka trase ir daudz slapjāka un dubļaināka kā iepriekš manuprāt dušas bija svarīga lieta. Lūdzu uztaisiet to nākošgad sakarīgāk! Tie vidēji 8 ls tomēr ir sakarīga nauda, lai pretim saņemtu vismaz iespēju pēc skriešanas normāli noskaloties. Netērējiet bezjēdzīgi naudu pirtīm un baļļām, no kurām tāpat liela labuma nav, bet labāk uztaisiet kārtīgas dušas!
Pati trase kopumā patika, kaut arī uzsvars uz ūdeni un dubļiem varbūt pat bija pārāk liels. Grūtākais šķērslis likās visi grāvji, kuros bija jārāpo četrrāpus (sevišķi tas V-veida) un stikla kalns. Stikla kalnam arī otrā pusē varēja taisīt slīpumu lai pa to varētu nošļūkt kā pa slidkalniņu! Vēl varētu uztaisīt mazākus un lēzenākus šādus stikla kalnus, bet bez striķiem tā lai var uzskriet līdz augšai ar ieskrējienu. Papildus gribētos kādu ekstrēmāku šķērsli. Piemēram kādu baļķi pāri grāvim, kuram jālien pa apakšu tā, ka sanāk uz mirkli pilnībā palīst zem ūdens. Tad vēl varētu kautko liānām līdzīgu - bedri, kam pāri jāpāršūpojas turoties pie striķa. Vairāk līdzsvara baļķus. Vairāk dažādas sienas. Vēl man nepatika ugunsgrāvji ar degošo sienu, kura dūmus skrienot pamatīgi sarijos ne tikai pie pašiem grāvjiem, bet arī citur trasē. Un visbeidzot vēlos izteikt kritiku par trases marķējumu, jo vairākās vietās pie šķēršļiem stāvošie tiesneši draudēja ar soda laiku ja tiks skriets piemēram peļķei apkārt gar malu, nevis pa vidu cauri pa dubļiem, kaut gan trases marķējuma lentas pieļāva iespēju mierīgi apskriet peļķei apkārt. Nu johaidī - nu tad nomarķējiet trasi tā, lai nav nekā savādāk nav iespējams pārskriet pāri peļķei izņemot kā pa vidu un problēmu nebūs! Citādi sanāk ka ārpus nožogojuma izskrējis neesmu, bet soda laiku tāpat varu saņemt!Vēlreiz paldies par pasākumu un tiekamies nākošgad!
P.S.
Ļoti patika iespēja atdodot vecās botas nopirkt jaunas ar 50% atlaidi!!!!!!!!!publicēts 1 gads atpakaļ #
Atbilde
Jums jāpiesakās, lai publicētu ierakstus.